Moederdagboeket

UPDATE: zowel de levering als afhaling van verse boeketten voor Moederdag is helemaal volzet. Bestellen of reserveren is niet meer mogelijk. In de winkel zijn wel nog droogboeketten in frisse lentekleuren én kamerplanten in alle vormen en groottes beschikbaar – en verschillende andere groene geschenkideeën. We zijn het hele weekend open van 9 tot 17 uur, loop gerust binnen! Groetjes, Ingeborg & Isabelle

De jaarlijkse hoogmis van de moederliefde vieren we ook dit jaar met kleurrijke boeketten in twee formaten. Kies jouw boeket (35 of 50 euro), voeg eventueel een vaas toe en vergeet vooral ook de persoonlijke boodschap voor de mama, plusmama, wensmama of sterrenmama in kwestie niet – een boeket om jezélf te belonen voor de huzarenstukjes en semi-zenuwinzinkingen tijdens de voorbije 37 lockdowns en paaspauzes kan natuurlijk ook.

We leveren aan huis op zondag 9 mei in onze gebruikelijke leverregio (alle postcodes vind je hier), afhalen kan op zondag van 9 tot 17 uur in de winkel in Menen (Kortrijkstraat 234).

Een boeket reserveren en betalen kan eenvoudig via onderstaand bestelformulier.

Belangrijk: we hebben zowel onze lever- als afhaalcapaciteit verhoogd, maar ook dit jaar is het aantal boeketten dat wij kunnen verwerken gelimiteerd. Niet te lang twijfelen is de boodschap!

M A M A W E E K E N D

Wij vieren trouwens het hele weekend lang: de winkel is zowel op zaterdag 8 mei als op zondag 9 mei de hele dag open (9-17 uur). Kom onze lentecollecties ontdekken, lastminute cadeautjes shoppen – voor elke mama voorzien we een lekkere attentie.

Hou onze Instagram– en Facebookpagina in de gaten voor foto’s en inspiratie.

Groetjes,
Ingeborg & Isabelle