IMG_3873

Afscheid

Ook op trieste of ontwrichtende momenten kunnen bloemen troost brengen: onze kijk op de rol van (veld)bloemen en kleuren bij een afscheidsviering of herdenking wijkt niet af van onze algemene filosofie. Wij kiezen bewust voor rouwboeketten, -bloemstukken of -kransen die het leven vieren: fris, kleurrijk en hoopgevend. Onze vormentaal is per definitie niet- klassiek, maar qua kleurgebruik, bloemsoorten en formaten werken we graag op maat.

Rouwkrans

Ons sober wolkenkransje (wit of roze) is ondertussen een handelsmerk, al hebben we ook ervaring met veelkleurige rouwkransen. Onze standaardformaten zijn S (urnekransje, diameter 15 cm), M (diameter 30 cm) en L (diameter 60 cm) – maar vraag gerust een offerte op maat voor een krans uit de duizend.

Vanaf 65 euro

Rouwstuk

Langwerpig of rond, medium (30 cm) of groot (60 cm) formaat: we kiezen voor rouwstukken met frisse veldbloemen en een niet-klassieke vormentaal. Ook een groots kiststuk voor een groot gemis werken wij in onze kenmerkende stijl af: natuurlijk grillig, maar steeds stijlvol en passend.

Vanaf 80 euro

Rouwboeket

Kies uit onze gebruikelijke formaten (M – L – XL). Ook rouwboeketten in vaas of kleinere bloemvaasjes om de afscheidsviering kleur te geven zijn een optie.

Vanaf 30 euro

Bestellen