Ingeborg en Isabelle van tabula rosa Logo tabula rosa regio Menen-Kortrijk-Roeselare Ingeborg & Isabelle van tabula rosa

Bel ons, schrijf ons!

Wij zijn Ingeborg & Isabelle, twee zussen en autodidacten in de edele kunst van het bloemschikken.

Wat?

Wij geloven dat bloemen en planten het verschil kunnen maken om een tafel, een thuis of een locatie op te tillen, bij een feestelijke gelegenheid of gewoon op een weekenddag thuis. Met onze tabula rosa-shop in junglesfeer geven we alvast het goede voorbeeld.

Onze stijl omschrijven we zelf graag als beredeneerd nonchalant met kleur, een beetje wildernis en vooral veel enthousiasme.

WaAR?

In onze winkel in Menen (Kortrijkstraat 234) kun je terecht voor een wisselend assortiment kamerplanten, droogbloemen en accessoires. Elke zaterdag bieden we verse boeketten aan – op bestelling.

Boeketten afhalen op zaterdag kan ook in een van onze afhaalpunten in Roeselare en Kortrijk.

Rekeningnummer

tabula rosa – BE65 9501 5377 0896

Wie?

Ingeborg is de oudste van de twee zussen. Ze houdt van handgeschreven kaartjes aan boeketten, bloemen met meisjesnamen en haar twee kleine assistentes. Haar specialiteit: bloemenkransjes en bruidsboeketten. Isabelle is naast een boekhoudkundig wonder ook een liefhebber van lange wandelingen en pioenrozen. Haar specialiteiten: XXL-boeketten en fijne corsages. Samen runnen de zussen een creatief communicatiebureau, Jungle stories.

Bel ons

Ingeborg 0474/90.86.05
Isabelle 0473/40.30.33

Schrijf ons

info@tabularosa.be

Of spring eens binnen in onze winkel in Menen!


2V2A8824 2

Laat een bericht na