2V2A9873 Logo tabula rosa regio Menen-Kortrijk-Roeselare Ingeborg & Isabelle van tabula rosa

Bel ons, schrijf ons!

Wij zijn Ingeborg & Isabelle, twee zussen en autodidacten in de edele kunst van het bloemschikken en kleur bekennen.

Wat?

Wij geloven dat bloemen en planten het verschil kunnen maken om een tafel, een thuis of een locatie op te tillen, bij een feestelijke gelegenheid of gewoon op een weekenddag thuis. Met onze winkels die het midden houden tussen een roze jungle en een groene hemel voor plantenliefhebbers geven we alvast het goede voorbeeld.

Onze stijl omschrijven we zelf graag als beredeneerd nonchalant met kleur, een beetje wildernis en vooral veel enthousiasme.

Waar?

In onze winkel in Roeselare (Sint-Amandsstraat 103) kun je terecht voor een wisselend assortiment kamerplanten, droogbloemen en accessoires. Wekelijks bieden we er verse boeketten aan – op bestelling.

Rekeningnummer

tabula rosa – BE65 9501 5377 0896

Wie?

Ingeborg is de oudste van de twee zussen. Ze houdt van handgeschreven kaartjes aan boeketten, bloemen met meisjesnamen en haar twee kleine assistentes. Haar specialiteit: bloemenkransjes en bruidsboeketten. Isabelle is naast een boekhoudkundig wonder ook een liefhebber van lange wandelingen en Donna-delfiniums. Haar specialiteiten: tafelvaasjes in honderdvoud en fijne corsages.

Samen runnen we ook een creatief communicatiebureau, Jungle stories.

Bel ons

Ingeborg 0474/90.86.05
Isabelle 0473/40.30.33

Schrijf ons

info@tabularosa.be

Of spring eens binnen in onze winkel in Roeselare!


2V2A8824 2

Laat een bericht na