20230708_AMORE_IB_NS_01 Olivier & Anouk

Trouwen met Tabula Rosa

Een intiem burgerlijk huwelijk of groots feest met toeters, bellen en bloemen: de voorbije jaren decoreerden we huwelijken in alle maten, dromen en gewichten. Van bruidsboeket, corsages en fijne haarstukjes tot indrukwekkende backdrops, grootste installaties of bloemenwolken ter land, ter zee of in de lucht: we werken altijd op maat en denken graag mee over de perfecte bloemdecoratie voor jullie mooiste dag.

In onze uitgebreide fotogalerij vind je heel wat beeldmateriaal van huwelijken die we in de voorbije jaren al decoreerden, op Instagram is de hashtag #trouwenmettabularosa de zoekterm die je nodig hebt voor meer inspiratie en een idee van wat we doen en kunnen. (Spoiler: ongeveer alles.)

Vraag vrijblijvend naar ons draaiboek voor huwelijken voor alle praktische info over onze manier van werken en een eerste aantal richtprijzen. In een volgende stap nodigen we jullie graag uit in een van onze winkels en stellen we met alle plezier een offerte op maat op.

Tot snel! Ingeborg & Isabelle

Draaiboek aanvragen

 


2V2A0094

Een ander feest?

Grote of kleine feesten, babyborrels, etentjes in intieme of publieke kring, bijzondere gelegenheden die om een bloemetje vragen: wij voorzien graag bloemen, planten en decoratie op maat, aangepast aan sfeer, locatie en budget.

Met toeters en bellen, of ingetogen groen.

Vraag met een muisklik vrijblijvend naar een offerte voor jouw feest of spring binnen in onze winkel in Menen of Roeselare.

Een offerte aanvragen