NIEUW: droogboeketjes in onze afhaalpunten in Kortrijk en Roeselare

Fijn nieuws om de zomer in te zetten: vanaf deze week liggen de tabula rosa-droogboeketjes bij onze afhaalpunten in de rekken. Niet één keer per maand, maar gewoon elke dag! Voorlopig bieden we één formaat van de boeketten aan (22 euro/stuk), in een variatie aan kleuren en soorten. 

De boeketjes komen individueel mooi tot hun recht in kleine vaasjes voor een boho-effect op tafel, maar je kunt er ook meerdere combineren tot een groter boeket. De boeketten zijn verpakt in kraftpapier en kunnen ook dienstdoen als duurzame attentie.

We maken van deze gelegenheid graag gebruik om onze afhaalpunten nog eens uitgebreid voor te stellen. Je kunt er elke eerste zaterdag van de maand onze verse boeketten afhalen – je vermijdt zo de leverkost van 3 euro én je hebt een perfect excuus om hun prachtige nieuwe collecties eens te bekijken. Een maandboeket bestellen kan hier.

Brand new kid in town: TWEE Kortrijk

Zoë en Justine (ook twee zussen, dat kan geen toeval zijn) stonden halfweg maart klaar om hun gloednieuwe shop in het hart van Kortrijk te openen, toen corona besloot ons toch nog even in spanning te houden. Een webshop en veel spannende weken later openden ze hun oogverblindende pand, waar ze kwalitatieve kleding en stijlvolle accessoires van modemerken als Samsoe & Samsoe en Just Female aanbieden, maar ook Belgische merken als Mieke Dierckx en LN Knits. En nu dus ook de droogboeketjes van tabula rosa.

Om onze boeketten bij TWEE op te halen, selecteer je de optie “afhalen Kortrijk” bij bestellingen via onze website.

Budastraat 14, 8500 Kortrijk, www.twee-kortrijk.be
Open van 10 tot 18 uur (op donderdag tot 19 uur), gesloten op dinsdag en zondag.

Even voorstellen: Amorie Roeselare

Hanne begon in 2015 met een webshop, schakelde over op een pop-upboetiek en is ondertussen al sinds 2017 een vaste waarde in de Vlamingstraat, een zijstraat van de Ooststraat, de centrale winkelstraat van Roeselare. De kernwoorden bij boetiek Amorie zijn fleurig en betaalbaar – volg zeker op Instagram voor updates van nieuwe collecties, verrassende kleurencombinaties en sinds vrijdag ook een digitale modeshow. Naast kleding shop je er ook schoenen, accessoires en fijne juwelen – en nu dus ook bloemen!

Om onze boeketten bij Amorie op te halen, selecteer je de optie “afhalen Roeselare” bij bestellingen via onze website.

Vlamingstraat 7, 8800 Roeselare, www.amorie.be 
Open van 10 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18 uur, gesloten op zondag. 

Als je bij een van onze afhaalpunten passeert, vergeet Justine, Zoë en Hanne dan vooral niet onze groeten te doen!

Tot snel!
Ingeborg & Isabelle
tabula rosa