Wij maken voortaan elke week boeketten

Vanaf 14 november maken we elke week verse tabula rosa-boeketten. Een boeket afhalen kan voortaan élke zaterdagvoormiddag in Menen of in Roeselare.
 
We hadden gepland om jullie dit fleurige nieuws begin december te brengen, maar de grote vraag en de lockdown-modus hebben onze enthousiaste plannen in een stroomsversnelling gebracht. Meer dan ooit blijken bloemen een uitgelezen manier om de sfeer in ons ‘kot’ hoog te houden – of om geliefden, collega’s of een andere bubbel vanop afstand te verrassen. Daarom kun je nu al een boeket bestellen voor aanstaande zaterdag, 14 november. 

Hoe?

Met een mailtje naar info@tabularosa.be. Laat ons weten welk formaat (M 25 euro, L 32 euro of XL 50 euro) we voor jou mogen reserveren en op welke locatie je het boeket graag ophaalt.
 *We werken momenteel aan de website, zodat jullie heel binnenkort ook de wekelijkse boeketten makkelijk via het online bestelformulier kunnen reserveren. *

Wanneer?

Bestellen voor afhaling op zaterdag kan tot dinsdagavond. Daarna sluiten we de bestellingen af.
Let op: we kunnen wekelijks slechts een beperkt aantal boeketten verwerken. Wacht daarom niet te lang met je bestelling!

Waar?

Afhalen kan telkens op zaterdagvoormiddag in Menen (ons hoofdkwartier: Kortrijkstraat 234, tussen 9 en 12) of in Roeselare bij boetiek Amorie (Vlamingstraat 7, tussen 10 en 12.30 uur). Je ontvangt na bestelling een bevestigingsmail van ons met alle concrete afhaalinformatie.

Heb je abonnement?

Voor abonnees verandert er weinig: de maandelijkse leveringen op elke eerste zaterdag van de maand gaan gewoon door. Wil je iemand verrassen met een boeketje aan de deur? Ook dat kan nog steeds op onze maandelijkse bloementoer. Een boeket bestellen voor levering kan makkelijk en snel via het bestelformulier op de website.
 
Hou het ondertussen veilig en gezond – en verras je geliefden op afstand misschien eens met een dagvers tabula rosa-boeket. 

P.S. Hou onze social media in de gaten voor nog meer goed nieuws, later deze week. We hebben grote plannen!
 
Veel groeten,
 
Ingeborg & Isabelle
tabula rosa